Borduurpatroon speciaal voor Creëer! magazine

Een creatieve duizendpoot. Zo word ik wel eens genoemd. En dat bewijst maar weer. Ik heb jaren lang “pixelart” ervaring. Gewoon voor mijzelf en een select Amerikaans groepje. Hier wisselen wij graag leuke persoonlijk gemaakte pixel illustraties uit op forums en andere communities. Deze ervaring is super handig wanneer je de aanbieding krijgt een borduurpatroon te ontwerpen voor een magazine.

Creeër! Special van Uitgeverij Scala komt uit in Okt/Nov. Net vlak voor de Kreadoe. Creëer Magazine wordt vanaf 30 oktober bij abonnees en bestellers bezorgd.

Creëer Magazine: een tijdschrift met de focus op jouw creatieve levensstijl. Ga aan de slag met gave DIY projecten, droom even weg bij de stijlvolle foto’s en raak geïnspireerd door de lifestyle verhalen. Met handige tips geef je binnen no-time een creatieve draai aan jouw leven. Creëer jouw stijl!

Voor het blad heb ik 2 super toffe borduurpatronen ontworpen welke ik natuurlijk nog niet ga laten zien. Maar een kleine sneakpeek kan natuurlijk wel! Helemaal in de trend van nu met het handletteren, minimalistische stijl, en inspirerende teksten.

Wat ik zelf van borduren vind? Ik vind het onwijs leuk om te zien hoe een ontwerp op je doek groeit. Het is rustgevend en niet al te lastig. Ik vind het fijn dat ik het even aan de kant kan leggen en later weer kan oppakken als ik weer verder wil zonder dat er van alles in de knoop ligt of ik alles door de hele kamer verdwaald heb liggen. Soms ben ik wat ongeduldig en vind ik het tijd rovend maar het beloont wel weer om steeds te zien hoe mooi het word. En als het af is?! Sja, dan weet ik het eigenlijk niet zo goed. Tegenwoordig is het weer hip en hot om je eigen geborduurde ringen op te hangen of in te lijsten. Ik zie dat in mijn interieur nog niet echt samen komen. Echter om heel eerlijk te zijn, zijn met de laatste ontwerpen van mij wel mijn gedachte een beetje bijgedraaid. Deze vind ik wél leuk genoeg om op te hangen. Maar vermoed dat het óf in de hobbykamer of het toilet word. *gniffel.

~ Jocelijne Brus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *