De teller staat op 43 Tumble Friends dieren!

Tjonge jonge! Dat is hard gegaan zeg! Toen ik begon met het tellen van de tumble friends was ik al zo trots om te kunnen zeggen dat ik 20 dieren kon maken. De een nog leuker dan de ander. Inmiddels met een paar ideetjes van andere creatievelingen en mijn dochters zitten we nu op 43 dieren. WAUW! En dat allemaal uit die ene set! Tumble Friends 6002/1179. Nu heb ik nog wel een aantal dieren op het lijstje waarmee ik hem kan uitbreiden. Een zeearend bijvoorbeeld! Of kijken of er ook andere soorten hondjes uit kunnen komen. Ik ben ook zo benieuwd naar jullie creaties! Als je het leuk vind kan je ze delen op mijn Facebook Pagina: Jocelijne Design- Creatie & Inspiratie Groep Ik vind het zeker leuk als je ze deelt. Zo kunnen we mekaar weer inspireren.

Voor nu heb ik het oude PDF bestandje geupdate naar een nieuwe. Hierin staan dus 43 verschillende dieren! Welke mag er volgens jou nou echt niet ontbreken? Dan probeer ik dat deze bij de volgende update erop staat!

5 thoughts on “De teller staat op 43 Tumble Friends dieren!”

  1. Super leuk, dank je wel. Heb alleen een vraagje. Ik heb zondag het draakje gemaakt maar volgens mij kloppen de malletjes niet allemaal die op het kaartje staan. Ik heb een paar andere erbij genomen en een aantal die erop stonden weggelaten. Hoop dat ik het goed heb gedaan maar anders leek het helemaal niet op het plaatje! Groetjes Betha

    1. De stekels van de draak zijn hetzelfde als de oortjes. Een aantal keer uitgestanst en alleen een van de 2 gebruikt zodat ze allemaal dezelfde kant op staan. Alle vormen die er op staan heb ik ook daadwerkelijk gebruikt om deze draak te maken. Ik zal proberen hier zo snel mogelijk een filmpje online komt om de draak te kunnen maken. Groetjes Jocelijne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *