Het gaat druk worden!

De beurzen komen er aan. Vorige keer schreef ik er al over dat ik mee ga naar enkele beurzen met CuteDutch. De voorbereidingen zijn begonnen en de tijd komt dichterbij. Er moeten een aantal projecten afgerond worden die mee gaan naar de beurzen. Deze lanceren we dan daar. Fotografie, patronen uitwerken, printen en hier en daar wat aanpassen zodat het werk weer tip top geleverd word, verpakken. testen en uitproberen.

Vandaag echter heb ik zo’n giga leuk gesprek gehad met Jillbeesz, dat het voor mij nog even wat drukker gaat worden voor de beurs. Ik kan namelijk vertellen dat ik een hele toffe samenwerking aan ga met Jillbeesz en dat wij samen gaan werken aan hele leuke nieuwe koekuitstekers! We hebben de ochtend lopen brainstormen over een heel gaaf nieuw concept wat wij gaan introduceren in de koekjesmark. Super leuk dat ik hieraan mee ga werken. Ik ga er natuurlijk nog niets over verklappen! Maar dat komt binnenkort allemaal goed! Voor je het weet is het oktober want dat is de deadline van productie!

Je kan natuurlijk nu ook alvast even kijken naar Jillbeesz en haar super leuke collectie die er al staat! je vind haar -> HIER

~ Jocelijne Brus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *