Nieuwe releases April 2019

Wat een prachtige kaarten zie ik overal voorbij komen. Tumblefriends is een echte hit! Wie had dat gedacht? Natuurlijk zit ik niet stil en weet ik wat er komen gaat. Ik kan jullie deze maand blij vertellen dat wij een super leuke uitbreiding krijgen op de accessoires, namelijk een super leuke paas set. Leuke tulpen, narcissen, eitjes, worteltjes en nog veel meer! En kijk eens naar dat lieve eendje Ruby! Wat is dat een schatje! Ik ben heel erg benieuwd naar jullie kaartjes! Delen jullie ze mee op mijn Facebookgroep?

Je vind deze hier -> jocelijne design- creatie & inspiratie groep

One thought on “Nieuwe releases April 2019”

  1. Ik ben er helemaal weg van Jocelijne! En sorry Ruby dat we je als kuikentje gebruikten in plaats van eendenkuikentje 😉 Maar je bent toch sowieso een schatje hoor! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *