Over Ons

Ik wil je ons graag voorstellen!

Ik, Jocelijne Brus eigenaar en het creatieve brein achter Jocelijne Design. 33 jaar, moeder van 2 prachtige dochters van 10 en 15 jaar oud, en trotse partner voor16 jaar. Samen met deze kanjers wonen wij nog met 2 katten in een leuk knus huisje in een dorpje in de Achterhoek.

Van jongs af aan hou ik van tekenen, illustreren, ontwerpen, schilderen, knutselen en creatief bezig zijn op welke manier dan ook.  Mijn kinderdroom was dan ook om “later als ik groot ben” illustrator te zijn. En zie hier! Zomaar mijn eigen producten en ontwerpen op de markt. En ik geniet elke dag een beetje meer. Ik hou van puurheid, thee, ballet, ottertjes, muziek en nog veel meer. Ik hou niet zo van drukte, onrecht, massaproductie en de wegwerpmaatschapij.

Ik heb mogen meewerken aan een aantal geweldige projecten. Onder andere voor Dendennis met zijn Little Woodland Adventures serie, een van zijn boeken geïllustreerd en zijn papierlijn/stansmallen ontworpen. CuteDutch met een eigen collectie knopen, speenkoorden, tassen, houten bijtringen patronen en nog veel meer! Ook ontwerp ik patronen voor Uitgeverij Scala. Maar heb bijvoorbeeld ook, een digitaal lespakket voor Party Piet Pablo in samen werking met OA Producties en Julianatoren ontworpen, een kaartcollectie bij Kaartje2Go gehad, Mascotte en illustraties voor Ludos Imaginem ontwikkeld en zo kan ik de lijst blijven aanvullen.

Ik kan niet stilzitten en men noemt mij dan ook wel eens de “creatieve duizendpoot”. Ik kan eigenlijk wel alles, ik wil alles en ik vind alles leuk! Nou ja, er zijn natuurlijk grenzen. Mocht je vragen hebben neem dan gewoon even contact met mij op. Ik sta open voor heel veel nieuwe uitdagingen, vragen, kritiek, en verzoeken!

 

Hi! Mijn naam is Nancy van Creastudio Nancy, 32 jaar, getrouwd en kattenmoeder van onze lieve kater Tika. Ik ben altijd dol geweest op haken, knutselen, kleuren, knippen en plakken. Begin 2019 heb ik het kaarten maken ontdekt. Ik ben gek op felle kleurtjes en stiekem ben ik een paperhoarder. Ook ben ik een pietje precies en dat zie je ook terug in mijn werk. Tijdens het knutselen is mijn werkplek altijd een rommeltje maar dat moet daarna echt opgeruimd worden voordat ik aan een nieuw project begin. Wat je van mij kan verwachten? Fun, creativiteit, enthousiasme en super leuke en mooie kaartjes, om te geven, krijgen of om lekker zelf te houden! Ik hoop jullie te inspireren om ook creatief bezig te zijn en mooie dingen te maken met de producten van Jocelijne Design.

Hoi allemaal! Mijn naam is Maartje, 31 jaar, en in de social media sta ik bekend als Crafty Crow Designs. Kaarten maken is het afgelopen jaar mijn grootste hobby geworden. Daarnaast ben ik ook nog creatief met haken en breien. En ook niet te vergeten zijn mijn katjes waar ik helemaal gek op ben! En mijn vriend natuurlijk 😉 Bij het maken van kaartjes ga ik graag creatief om met producten om alles eruit te halen wat maar kan. Ook houd ik van sprekende kaartjes waarbij de kleuren er mooi vanaf springen. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan met de prachtige producten van Jocelijne Design. Met mijn creativiteit hoop ik jullie te kunnen inspireren en natuurlijk ook geïnspireerd te worden door al jullie mooie creaties!