6002/1179 Tumble Friends

Met 1 set maak je nu meer dan 60 verschillende karakters! ‘..WAT??!! Dat is onmogelijk..’ Nou nee echt niet. Door elke vorm als basisvorm te zien en te spelen met verschillende kleuren en posities kan je op dit moment 60 + karakters maken. In Februari begonnen we met 20 verschillende dieren en een baby. Niet veel later kwamen er steeds meer mogelijkheden bij. Ik ben er van overtuigd dat er nog veel meer mogelijkheden zijn te vinden! Zodra deze ontdekt zijn pas ik de werkbeschrijving weer aan en geef ik een seintje! Deze set is onmisbaar in je collectie.

Werkbeschrijving

Voorbeelden

 

Video’s

Wanneer je het PDF bestandje wil printen om te lamineren let dan even op de instellingen. Elke kaart is een A4 met een dier erop. Wanneer je geen 55 A4tjes vol met dieren wil hebben let dan even op de instellingen. Wanneer je PDF print kan je er voor kiezen om meerdere pagina’s op een vel te printen. Bij mijn printer ziet dit er zo uit

Ik kies voor een horizontale afdruk, en bij de layout kies ik er voor om 9 pagina’s per vel af te drukken. Wanneer je dit op deze manier doet kan je uiteindelijk bij de volgende update er voor kiezen om alleen het laatste blad af te drukken zonder alles dubbel te hebben.