Vakantie is weer voorbij

De vakantie is weer voorbij, en wat hebben we een aantal heerlijke weken gehad. Voor mij betekend het niet elke dag écht vrij, maar dat maakt niet heel erg uit. Zeker niet omdat mijn werk mijn hobby is en mijn hobby mijn werk. De perfecte droombaan! De kinderen zijn tot rust gekomen en we hebben heerlijk mogen genieten van een vakantie aan het Gardameer dit jaar. Mijn hoofd is weer opgeladen met nieuwe ideeën en ik kan er weer vol tegenaan. Wij zitten inmiddels alweer in de eerste week van werken en school. De oudste gaat naar 3 Havo en de jongste begint in groep 6. Waar blijft de tijd?

Waar vreugde is, is verdriet, en waar een deur zich sluit openen er weer 10 anderen is mij altijd verteld. Helaas moet ik stoppen met een van mijn projecten wat mij zeer in het hart zit. Heb al mijn tijd liefde en creativiteit hierin gestoken. Uiteindelijk hou ik er een mooie vriendschap op na en een hele fijne herinnering aan een goede tijd. Hiervoor openen er ook een heleboel nieuwe deuren!  Deze week 2 afspraken waar ik zeer positief in sta. Een heb ik net gehad en ik mag heel blij vertellen dat ik voor Joy!Crafts nog een aantal ontwerpen mag maken! Yes! Hoe en wat dat volgt zeer snel! Momenteel nog met Ludos imaginem bezig met het opstarten van een nieuw speelgoed merk welke half September op de markt komt. Mooi voor alle feestdagen dus! Ik heb een afspraak met een koekvorm leverancier waarin wij samen gaan brainstormen naar leuke nieuwe koekvormen en vernieuwende lijnen. En natuurlijk CuteDutch.

Dit jaar sta ik samen met Stefanie van CuteDutch op verschillende beurzen, nationaal maar ook internationaal! In samenwerking met CuteDutch hebben wij samen zoiets gaafs ontwikkeld en ik kan eigenlijk niet wachten om het al te showen en er meer over te vertellen, maar je moet nog heel even geduld hebben! De foto verklapt een heel klein deeltje (sst!). Ik ben heel benieuwd wat ik van de beurzen moet verwachten maar heb er onwijs veel zin in! Onder andere sta ik op de Kreadoe, Haak en breidagen in Zwolle en de handwerkbeurs in Gent. Kom je ook kijken?

Spannende tijden! probeer zoveel mogelijk hier neer te zetten wat kan en mag en zeker wanneer er iets nieuws gelanceerd word! Keep you posted!

~ Jocelijne Brus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *