Welkom Nancy in het Design Team!

-~ *TROMGEROFFEL* ~-

Na lang nadenken, alle kaarten bekijken, heel wat gevechten in mijn hoofd waarom wel of niet. Bewuste keuzes en keuzes die best even slikken waren. Maar ik ben eruit! Ik heb zulke prachtige kaarten gezien. Zoveel talent is ingestuurd. Het ene bericht mooier dan het andere. Ik heb gekozen om 1 Design Team lid voor nu aan te nemen. En wellicht later in de toekomst nog een erbij. En ik wil haar heel graag aan jou voorstellen.

Ik wil aan jullie met groot genoegen voorstellen aan Nancy van Oosten! Voordat ik begon met de design team aanmeldingen zag ik al een aantal kaarten van haar voorbij komen. Ik zat al vaak met een ‘aaw’ en ‘ooh’ voor de computer. Wanneer ik de aanmelding van haar kreeg maakte mijn hart best een sprongetje en hoefde ik daar niet lang over na te denken en wist ik het meteen. Ai wat is het dan lastig om mij stil te houden.

Afgelopen zondag al stiekem met haar geluncht! Ze heeft het eerste design team pakketje ontvangen en we zijn helemaal bijgekletst. Wat een schat is dat! Jullie gaan nog heel veel van haar zien en horen en ben heel trots te kunnen zeggen dat zij het Jocelijne Design product gaat helpen promoten.

Nancy, ik wens je heel erg veel plezier in dit grote avontuur. We gaan er een super tijd van maken, en al die mooie mensen inspireren met leuke ideetjes kaartjes en nog veel meer! *SMAK*

Voor iedereen die zich heeft aangemeld, jullie zijn ALLEMAAL kanjers! En wil jullie allemaal heel erg bedanken voor het delen van jullie verhaal, jullie mooie kaartjes en jullie inzet! Blijf vooral lekker creatief, je eigen stijl houden, en vooral genieten van je knutseluurtjes!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *