Winter Bucketlist & To do lijst

Ben jij zo iemand die lijstjes maakt. Alles opschrijft en afvinkt wanneer je klaar bent? Hou jij een to do lijst of een bucket list bij? Van tijd tot tijd vind ik het wel handig om alles even op te schrijven waar ik eigenlijk wel niet mee bezig ben en moet zijn. Ik heb dan vaak een lijst van dingen die ik nog moet doen en een lijstje met dingen die ik graag zou willen doen. De ene lijst kost energie en de andere levert juist energie op. Zo streep ik het ene met het andere met elkaar weg. Soms wel lastig om te zien of het nou energie geeft of kost. Als illustrator kan je alle dagen je hobby uitoefenen, namelijk “tekenen”. En wat hou ik zo ontzettend van tekenen, ontwerpen en nieuwe dingen bedenken. De ene keer kost het energie, maar wanneer het gepubliceerd is en de reacties terug komen geeft het juist weer energie. Dubbel geluk dat ik deze dan direct kan afstrepen of niet soms.

De winter is in aantocht. En zachtjes aan begint het zoveel te kriebelen om eindelijk te mogen vertellen waar ik nou op de achtergrond zo mee bezig ben geweest. Ik kan echt niet meer wachten om dit te mogen vertellen en alles te mogen laten zien! Voor nu heb ik eerst een mooi lijstje met taken waar ik nog mee bezig moet zijn. Een winter bucket list maar eigenlijk voor mijzelf een to do lijstje.

 • Kerstmarkt bij CuteDutch
 • Eigen haakpatronen lanceren bij CuteDutch
 • Video en fotografie en ontwerpen voor Ludos
 • Nieuwe ontwerpen maken bij Joy!Crafts
 • Haakpatronen en bloggen voor het tijdschrift “Aan de haak”
 • Leuke projecten bedenken voor andere tijdschriften van uitgeverij Scala
 • Promotie video’s maken voor mijn eigen materialen
 • Stilgevallen opdrachten chasen

En zo kan ik nog wel wat meer op mijn lijst zetten! Druk? Ja! Maar zeker wel leuk! Voor het nieuwe jaar staan al zoveel leuke dingen voor de boeg! Beurzen, nieuwe lanceringen, en ben zo benieuwd wat het mij nog meer gaat brengen! Bring it on!

En mijn Bucket lijst wat ik nog wil doen deze winter?

 • Een trui (leren) breien
 • Nieuwe jurk(en) naaien
 • Liters warme chocolade melk drinken
 • Een sneeuwengel maken
 • Een sneeuwpop bouwen
 • Sneeuw met mijn tong opvangen
 • Koekjes bakken
 • Een winterwandeling maken
 • Een pindaketting rijgen met de kinderen
 • De kachel hoog opstoken en leuke film avond houden

Heerlijk al die leuke dingen om te doen! Wat is voor jou echt een MUST do deze winter? Ik ben benieuwd naar jou reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *