Valentine Kisses

Deze week worden de eerste pre-orders de deur uit gedaan. Dat betekend dat iedereen nu de nieuwste release van de Jocelijntjes kan bestellen en mee kan spelen. Vandaag laat ik een leuk kaartje zien met de Valentine Kisses Stempeltjes. Deze hebben hele fijne matching diecuts zodat je dat gave strakke randje krijgt. Ik ben zelf echt geen held met knippen dus ben zo blij dat ik dit nu erbij kan aanbieden! De glimmende hartjes op de achtergrond zijn gemaakt met Carlijn haar nieuwe ontwerp van deze maand. Het is de A6 achtergrond hartjes. Zo fijn samen te gebruiken. Zo heb je heel snel een hele leuke valentijskaart! Wie stuur jij altijd valentijnskaartjes? Alleen aan je partner of ook naar vriendinnen? Ik weet wel wie ik deze stuur! (Naar mezelf want ik vind hem zo leuk! hihih)

Geef een reactie