Oh deer!

Wie is het nog nooit overkomen? Ik gok niemand. Ondanks alle handige hulpmiddelen zoals agenda’s en kalenders, of zelfs push meldingen van social media platforms die jou herinneren aan de verjaardag van die ene -altijd zo attente- vriendin… mij overkomt het meerdere malen per jaar 🙁

Ik ben gewoon superslecht in het onthouden van verjaardagen! Er steekt geen kwaad achter, het is niet dat ik niet om je geef, maar ik ben gewoon een ramp met data.

En dus heb ik altijd wel een “Oeps, sorry, vergeten” kaartje op voorraad. Want ja, kaartjes sturen voor verjaardagen vind ik dan wél weer erg leuk natuurlijk. Ook al komt ‘ie een dagje later. Misschien nog een stuk leuker ook om ná je daadwerkelijke verjaardag nog een kaartje te krijgen. Maakt de verrassing des te groter!

De Let’s Party set bestaat uit accessoires voor de Patooties, maar laat zich ook super goed combineren met de Party Smiles set! Ik maakte mijn favoriete Patootie, het hertje. Door de pootjes naar boven te laten wijzen lijkt het net alsof hij zijn pootjes voor de bek geslagen heeft “Oeps!”. Insert kleurrijke ballonnen, een groot cadeau en zet de Patootie een feestelijk hoedje op. Dan kan die ene vriendin toch niets anders dan je vergeven?

Wie ga jij vergeten binnenkort en hem/haar verrassen met jouw eigen creatie? Ik ben benieuwd!

Liefs, Ilona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *