Het Team

Jocelijne Brus

Hi! Ik ben Jocelijne Brus eigenaar en het creatieve brein achter Jocelijne Design. 33 jaar, moeder van 2 prachtige dochters van 11 en 16 jaar oud, en trotse partner voor 18 jaar. Samen met deze kanjers wonen wij nog met 4 katten in een leuk knus huisje in een dorpje in de Achterhoek. Van jongs af aan hou ik van tekenen, illustreren, ontwerpen, schilderen, knutselen en creatief bezig zijn op welke manier dan ook.  Mijn kinderdroom was dan ook om “later als ik groot ben” illustrator te zijn. En zie hier! Zomaar mijn eigen creatieve designs in de winkels. Ik hou van puurheid, thee, ballet, ottertjes, muziek en nog veel meer. Ik hou niet zo van drukte, onrecht, massaproductie en de wegwerpmaatschapij. Ik heb mogen meewerken aan een aantal geweldige projecten. Onder andere voor Dendennis met zijn Little Woodland Adventures serie, een van zijn boeken geïllustreerd en zijn papierlijn/stansmallen ontworpen. CuteDutch met een eigen collectie knopen, speenkoorden, tassen, houten bijtringen patronen en nog veel meer! Ook schrijf ik af en toe een artikel voor Uitgeverij Scala. Maar heb bijvoorbeeld ook, een digitaal lespakket voor Party Piet Pablo in samen werking met OA Producties en Julianatoren ontworpen, een kaartcollectie bij Kaartje2Go gehad, Mascotte en illustraties voor Ludos Imaginem ontwikkeld en zo kan ik de lijst blijven aanvullen.

Ik kan niet stilzitten en men noemt mij dan ook wel eens de “creatieve duizendpoot”. Ik kan eigenlijk wel alles, ik wil alles en ik vind alles leuk! Nou ja, er zijn natuurlijk grenzen. Mocht je vragen hebben neem dan gewoon even contact met mij op. Ik sta open voor heel veel nieuwe uitdagingen, vragen, kritiek, en verzoeken!

Maak kennis met het designteam

Marieke Plandsoen

Hoi! Mijn naam is Marieke, 29 jaar en ik woon samen met mijn lieve vriend. Mijn hobby’s springen van de hak op de tak, net als ikzelf. Ze variëren van kaartjes maken, haken, breien, naaien tot heerlijk kokkerellen in de keuken. Een passie van mij is hardlopen en ik ben altijd graag actief bezig. Mijn stijl is kleurrijk, strak en vrolijk. Ik probeer in mijn creaties altijd een stukje van mijzelf toe te voegen. Mijn doel is om jou vrolijk te maken met mijn creaties, net zo vrolijk als dat ik word van het maken ervan. Ik hoop je te inspireren met de onwijs leuke stansen van Jocelijne Design.

Veel liefs,
Marieke

Laura Van Schaik

Hallo allemaal, Wat fijn om te kunnen zeggen dat ik weer terug ben als design team member bij Jocelijne! Begin vorig jaar heb ik als guest designer een mooi kwartaal mee mogen draaien en na die periode ben ik met mijn werkjes meer van mijzelf gaan laten zien op o.a. Instagram en heb ik mijzelf meer georiënteerd op andere technieken en merken. Het merk van Jocelijne is altijd wel iets waar ik steeds op terug val. Zo veelzijdig en mooi dat het een eer was om weer terug gevraagd te worden! Hier heb ik geen seconde over na hoeven denken. Net als jullie ben ik erg nieuwsgierig naar alle mooie designs die Jocelijne ons gaat aanbieden en ik hoop jullie er flink mee te kunnen gaan inspireren. 

Ik heb er zin in!