Het Team

Jocelijne Brus

Hi! Ik ben Jocelijne Brus eigenaar en het creatieve brein achter Jocelijne Design. 33 jaar, moeder van 2 prachtige dochters van 12 en 17 jaar oud, en trotse partner voor 19 jaar. Samen met deze kanjers wonen wij nog met 4 katten in een leuk knus huisje in een dorpje in de Achterhoek. Van jongs af aan hou ik van tekenen, illustreren, ontwerpen, schilderen, knutselen en creatief bezig zijn op welke manier dan ook.  Mijn kinderdroom was dan ook om “later als ik groot ben” illustrator te zijn. En zie hier! Zomaar mijn eigen creatieve designs in de winkels. Ik hou van puurheid, thee, ballet, ottertjes, muziek en nog veel meer. Ik hou niet zo van drukte, onrecht, massaproductie en de wegwerpmaatschapij. Ik heb mogen meewerken aan een aantal geweldige projecten. Onder andere voor Dendennis met zijn Little Woodland Adventures serie, een van zijn boeken geïllustreerd en zijn papierlijn/stansmallen ontworpen. CuteDutch met een eigen collectie knopen, speenkoorden, tassen, houten bijtringen patronen en nog veel meer! Ook schrijf ik af en toe een artikel voor Uitgeverij Scala. Maar heb bijvoorbeeld ook, een digitaal lespakket voor Party Piet Pablo in samen werking met OA Producties en Julianatoren ontworpen, een kaartcollectie bij Kaartje2Go gehad, Mascotte en illustraties voor Ludos Imaginem ontwikkeld en zo kan ik de lijst blijven aanvullen.

Ik kan niet stilzitten en men noemt mij dan ook wel eens de “creatieve duizendpoot”. Ik kan eigenlijk wel alles, ik wil alles en ik vind alles leuk! Nou ja, er zijn natuurlijk grenzen. Mocht je vragen hebben neem dan gewoon even contact met mij op. Ik sta open voor heel veel nieuwe uitdagingen, vragen, kritiek, en verzoeken!

Maak kennis met het designteam

Ellen Haxelmans – CraftyellenH

Tijdens mijn werk mis ik het creatieve daarom spendeer ik, met tegen zin van mijn man, ettelijke uurtjes in mijn hobbykamer (hihi). Ik ben zo blij om deel uit te maken een design team dichter bij huis. Schattige illustraties én nederlandstalige boodschappen kunnen verzenden vind ik echt te gek!

Groetjes,
Ellen

Laura Van Schaik – Craftsbylaura1986

Hallo allemaal, Wat fijn om te kunnen zeggen dat ik weer terug ben als design team member bij Jocelijne! Begin vorig jaar heb ik als guest designer een mooi kwartaal mee mogen draaien en na die periode ben ik met mijn werkjes meer van mijzelf gaan laten zien op o.a. Instagram en heb ik mijzelf meer georiënteerd op andere technieken en merken. Het merk van Jocelijne is altijd wel iets waar ik steeds op terug val. Zo veelzijdig en mooi dat het een eer was om weer terug gevraagd te worden! Hier heb ik geen seconde over na hoeven denken. Net als jullie ben ik erg nieuwsgierig naar alle mooie designs die Jocelijne ons gaat aanbieden en ik hoop jullie er flink mee te kunnen gaan inspireren. 

Ik heb er zin in! 

Peter van Elburg Bobbendijk- Peters Treasury

Ik ben Peter, 31 jaar en ik woon in het zuiden van Nederland. Naast kaarten maken ben ik graag op andere manieren creatief bezig, zoals bijvoorbeeld het schilderen van 3D prints en sokken breien. Heel uiteenlopend dus! Ook speel ik graag bordspellen en computer games. Naast mijn man is onze hond mijn grootste vriend en geniet ik van mijn wandelingen met hem.

Op naar heel heel leuke kaartjes!