Nieuwe Release Januari 2021

Vanavond breng ik groot nieuws! Ik kan jullie namelijk eindelijk vertellen dat vanaf nu de ‘nieuwe’ Jocelijntjes beschikbaar zijn bij CarlijnDesign ! Ja, je leest het goed, Jocelijne & Carlijn gaan samenwerken! En ik heb hier zo ontzettend veel zin in! Januari 2021 starten wij met de eerste release samen en dat vind ik super spannend! Ik ben zo benieuwd wat jullie er van vinden! In deze release komen 2 nieuwe standalone diecuts uit. Bacon het varkentje, en een Weightloss set om iedereen die als goed voornemen van 2021 wil starten met een dieet, en het gevecht tegen de corona kilo’s een hart onder de riem wil steken. Deze maand komen er ook super schattige Valentijn stempels met (jawel!) matching dies! WEEHOO dit maakt mij zo blij! Het allermooiste is dat deze NU in pre-order beschikbaar zijn! Je vind de nieuwste release samen met Carlijn haar toffe release hier -> https://www.carlijndesign.nl/c-4785292/nieuw/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *