Bubblesweets Cupcakes

CUTENESSALERT! Kijk nou wat een ontzettend schattige babyshower cupcakes! Deze lieve fondant baby’s zijn gemaakt met mijn BubbleSweets Cutters! Iedereen die mij een beetje kent weet wat ik geen bak’ster’ ben. Maar kijk eens wat een toffe cupcakes ik heb getoverd!

Met een standaard cupcake mix bakte ik de cakjes in een muffinbakgeval. (Sorry ik weet echt niet hoe dat heet haha) Ondertussen maakte ik de botercreme aan en verdeelde deze over 3 porties. 1/4 maakte ik roze, 1/4 maakte ik blauw en de rest hield ik de originele kleur. De baby’s maakte ik met fondant van FunCakes met behulp van de Bubblesweets cutters. De oogjes tekende ik er deze keer op met een ‘eetbare’ stift. Ook de witte accentjes zijn gemaakt met deze stift welke net een beetje extra cuteness toevoegen. En binnen een korte tijd had ik een hele boel super schattige baby cupcakes!

Mijn Collega’s op mijn werk hebben er heerlijk van gegeten want ik heb zelf niets op te biechten. Maar zeg nou zelf, dit is toch super leuk voor baby shower’s of genderreveals geboorte cakejes etc etc! Laat mij nog één ding erbij vertellen…

Met de Bubblesweets maak je niet alleen maar deze lieve baby’s maar nog zoooveel meer! Enthousiast geworden? Je koopt ze bij Jillbeesz en kan ze hier vinden -> https://www.jillbeesz.com/Bubble-Sweets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *