You’re Toadally awesome

Hallo allemaal, 

vandaag wil ik jullie stap voor stap laten zien hoe leuk en makkelijk het is om met de Patooties snijset van Jocelijne Design je eigen creatie te maken. Het enige wat je hiervoor nodig hebt naast de snijset is een stansmachine ( ik gebruik voor dit soort projectjes de mini touvaille van Joycrafts ) en diverse kleurtjes papier of dun karton. Ik wilde vandaag heel graag kijken of er een kikker met de Patooties set gemaakt kon worden. 

Maar….. Hoe begin je?

Ik begin altijd met mijn snijsetje erbij te pakken. Met de verschillende vormpjes puzzel ik dan alvast een beetje voordat ik in mijn papier en karton begin te snijden. Als ik denk dat ik het figuurtje wel een beetje bij elkaar heb ga ik alles wat ik denk nodig te hebben uitsnijden in diverse kleurtjes die bij mijn diertje passen. 

Als ik alles heb uitgesneden wat ik denk nodig te hebben gaat het echte puzzelen beginnen. In dit geval was het less is more principe wel heel erg aan de orde want het meeste waarvan ik dacht nodig te hebben belande in de prullenbak haha!Met een pincet en lijm zet ik alles in elkaar. Om dit precisie werkje makkelijker te maken maak ik gebruik van de We R memory keepers quickstick. 

Wat ik zelf altijd leuk vind om te doen is de randjes of misschien een deel van het papier met Distress oxide te bewerken. Dit geeft je werkje wat meer diepte. Als alles vast zit kan je eventueel nog met een witte gelpen wat witte accentjes aanbrengen, zo komt je patootie helemaal tot leven! 

Als je patootie helemaal naar wens is kan je er lekker mee aan de gang. Plak het op een toffe kaart of versier er je bujo mee. Ik heb er zelf een heleboel in elkaar geknutseld zodat mijn zoon er lekker mee aan de gang kan. In dit geval heb ik er een simpel kaartje mee gemaakt. Met wat distress oxide maakte ik een achtergrond en met wat lawn fawn stansjes versierde ik de kaart en met heat embossing gaf ik het een tekst. Is dit niet TOADALLY AMAZING geworden?

Liefs, Laura. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *