Flowers for mom


Hallo iedereen, vandaag deel ik een kaart gemaakt voor Jocelijne Design en met de nieuwe “Flowers For Mom” ​​snijmal.

Deze mooie snijmal set is niet alleen perfect voor schattige kaartjes (met die gezichtjes), maar je kan er ook elegante kaarten met maken.


Om da bloemen in te kleuren gebruikte ik Distress Inkt. Voor de buitenring van de bloem gebruikte ik: Spiced Marmalade, Mustard Seed and Squeezed Lemonade. Aan de binnenkant van de bloem: Walnut Stain, Vintage Photo and Antique Linen. Voor de bloemblaadjes: Mowed Lawn, Pine Needles and Twisted Citron. Voor zowel de binnenkant als de biotenkant van de bloemen sprinkelde ik water, witte inkt en gekleurde ink eroverheen. Dit geeft een leuk spetter effect. Aan de zijkant van de bruine cirkel van de bloem lijmde ik ook een beetje glitter.

Vervolgens sneed ik enkele elementen uit om het kaartje te vervolledigen…

?adat ik de bloemetje op mijn kaartje de juiste positie gaf, vulde ik het kaartje aan met een leuke boodschap.

Als finishing touche maakte ik nog snel even een tag. Als ik naar de bloemist ga vraag vaak om mijn eigen tag op het boeket te hangen (ze doen dat altijd met veel plezier) en zo past die tag perfect bij het cadeau. Misschien is het wel een goed ensemble voor Moederdag?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *