Make a Wish

Hallo allemaal! Vandaag deel ik een nieuw project met jullie met de Jocelijne Design “Happy Smiles” die set. Deze set is super schattig, dus laten we beginnen …

Om de vallende ster te gebruiken moeten we natuurlijk eerst een nachtelijk tafereeltje maken. Ik gebruikte hiervoor verschillende elementen vanuit mijn studio, waaronder een sterrenhemel en wolkjes. Ik gaf de achtergrond ook kleur met inkt.

Om het tafereel te vervolledigen sneed ik ook heel wat elementen uit van de “Happy Smiles” snijmal set. Ik kleurde de sterretjes in met inkt en gaf de grote ster een gezichtje. Vervolgens sneed ik de staart van de ster uit, uit glitter papier.

Je merkte het misschien al op aan de vorige foto. Maar ik kleefde ook aan ‘Action Wobble’ onder de ster. Dit is soort van plastiek veer die je ster heen en weer laat wiebelen.

Als laatste stap voegde ik de boodschap toe (van de “Miss Sparkles” stempel set). De kaart maakt me helemaal blij met die wiebelende ster!

Bedankt dat je vandaag op mijn blogje kwam piepen en ik hoop dat deze kaart ook een glimlach op je gezicht tovert!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *