Happy Smiles shaker cards

Hallo allemaal, vandaag toon ik twee leuke shaker-tags gemaakt voor Jocelijne Design. Toen ik de nieuwe snijmallen zag, wist ik meteen dat ik iets interactief hiermee wilde maken en het bleek net zo magisch dan dat ik me had voorgesteld…

Ik begon natuurlijk met de basis van de schud-tags. Allereerst sneed ik een tag uit geel papier, vervolgens sneed ik dezelfde tag uit foam en nog een keer uit papier. Uit de foam tag sneed ik ook een cirkel net zoals uit de 2de papieren tag. De cirkel van de foam tag is iets groter. Als laatste stap kleurde ik enkele wolkjes met behulp van een sjabloon op de papieren tag met de cirkelvormig gat. Het blauwe vierkantje vanop de foto is een plastieken transparantje.

Vervolgens sneed ik de zon en het kleine wolkje uit (van de Happy Smiles snijmallen). Voor de zon gebruikte ik foil en de wolkjes sneed ik uit wit papier en velum.

Als laatste stap kleefde ik alles op elkaar.

Ik vind het eindresultaat helemaal geweldig!

Het is nog niet gedaan… Je kan natuurlijk ook met de “flowers for mom” snijmallen een zelfde soort shaker tag maken. Deze maakte ik helemaal op dezelfde manier, alleen gebruikte ik iets andere productjes.

 
En dat is het voor vandaag! Ik hoop dat jullie mijn tags net zo leuk vinden als ik en, zoals altijd, bedankt om te komen piepen op onze blog!

Groetjes Ellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *