Zomerse Swap


Het is woensdag, en dat is mijn vaste dag voor Jocelijne Design. Vorige week besloten we om een kleine swap te doen met een mini team en wat was dat leuk! Het kaartje dat ik opstuurde naar Laura was deze leukerd…

Eerst maakte ik een achtergrond met een wolkjes rand sjabloon. Vervolgens voegde ik wat gras en zand toe. Over het zand sprenkelde ik water, bruine inkt en witte inkt; zo geef ik het een echte zanderige structuur. Centraal staan de bloemetjes. Net zoals op de verpakking kleurde ik de blaadjes donder en luchtgroen. Ik gaf de bloemetjes ook andere gezichtsuitdrukkingen. Ik vind het geweldig als de verpakkingen je leuke ideetjes geven, dat maakt het denkwerk heel wat makkelijker. Als laatste stap voegde ik een boodschap op het kaartje en klaar was die.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *