Bijen swap kaartje

Hallo iedereen, het is Ellen hier! Vorige week vertelde ik jullie dat we bij Jocelijne Design een kleine swap deden. Toen toonde ik het kaartje dat ik maakte voor Laura, maar vandaag toon ik het kaartje dat ik maakte voor Jocelijne.

Alvorens ik nog meer foto’s van het afgewerkte kaartje laat zien, toon ik hieronder hoe ik het maakte.

Allereerst gebruikte ik de wolkjes van de ‘Happy Smiles’ snijmal set voor de achtergrond. Ik kleurde een blauwe rechthoek in met inkt en sprenkelde hierover water, witte en blauwe inkt. Vervolgens kleefde ik er mijn wolkjes op. De wolken die uit de rechthoek staken knipte ik weg.

Ik gebruikte ook het zonnetje van de set. Ik liet het blinken door foil te gebruiken. Als je een velletje fiol met een toner sheet door de laminator draait, krijg mooi foiled papier. Vervolgens kan je het uitsnijden met de snijmallen, zoals je doet met gewoon papier.

Als laatste stap maakte ik het bijtje met de ‘Patooties’ snijmal set. Wisten jullie dat je werkbeschrijvingen op de website van Jocelijne kan terugvinden? Met de werkbeschrijvingen kan je zien welke elementen je nodig hebt om verschillende dieren te maken met de ‘Patooties’ snijmal set.

Is het bijtje op die mooie zomer achtergrond niet koddig? Hopelijk kon ik je hiermee inspireren. Tot de volgende!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *