Let’s Chill

Hallo allemaal, Let’s Chill!

Is het bij jullie ook zulk zonnig weer? Ik ben in ieder geval aan verkoeling toe en met dat in mijn achterhoofd begon ik aan dit kaartje. Ik was geinspireerd door een kaartje die ooit op instagram tegen kwam gemaakt door Isa. mede door dit kaartje ben ik de Jocelijne Design producten aangaan schaffen en volledig verliefd geworden op dit merk.

Ik heb gekozen om deze pinguin die ik maakte met de Patooties snijset eens even lekker op vakantie te laten gaan en heerlijk te laten relaxen met een ijsje ( ook gemaakt met den patooties snijset ).

De rest van de kaart heb ik helemaal gemaakt met Carlijn design producten ( Slimline set 1 en de Slimline randen 4 ). Om het kaartje verder aan te kleden heb ik uiteraard nog meer Jocelijne design gebruikt ( Fruit en trees voor de bomen op de achtergrond en Happy smiles voor het vorlijke zonnetje )

Dit is toch jaloersmakend zo met deze zomerhitte!

Fijne dag allemaal,

Liefs Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *