Verjaardags Schudkaart

Hallo vrienden, Ellen hier. Heel erg bedankt om op onze blog te komen piepen vandaag! We gaan een shudkaart maken, dus laten we beginnen.

Allereerst sneed ik een geel papier uit met een snijmal dat een diagonaal patroon heeft. Dit kleefde ik in het midden van de kaartbasis en ik strooide er confetti over. Vervolgens sneed ik een oranje frame uit. Hierop kleefde ik een transparant op. Daarna sneed ik nog eens het zelfde frame uit, uit foam en kleefde dit rond het gele papier. Als laatste kleefde ik het oranje frame met de transparant er op. Ziezo dat geeft al onze shaker basis. Zoek gerust op YouTube “Shaker  Card” op als je liever visueel ziet hoe je een shaker kaart maakt.

In de volgende stap sneed ik allerlei elementen uit met de “Teaparty” snijmal set.  Ik gebruikte hiervoor verschillende kleuren papier. Voor de suikerklontjes gebruikte ik zelfs glitterpapier. Als laatste stap kleurde ik enkele elementen in van de “Miss Sparkle” stempel set en sneed de figuurtjes uit met de passende snijmallen.

Hier kan ik zo ven genieten!! Een schudkaart met vrolijke kleurtjes en schattige elementen. Ik hoop dat jullie even enthousiast zijn over deze schudkaart.

Ik kom snel terug met meer inspiratie! Tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *