Zeemeermin met de Patooties snijset!

Hallo allemaal,

vandaag mag ik jullie weer voorzien van inspiratie. Een tijdje geleden heb ik een kaartje verstuurd aan Jocelijne voor een gezamelijke swap die we onder de DT leden deden. Jocelijne kreeg van mij een zomers zeemeerminnen kaartje. Hoe ik de zeemeermin gemaakt heb wil ik jullie nog heel graag laten zien. Het enige wat je ervoor nodig hebt is wat papier, lijm, distress oxides en de veelzijdige snijset Patooties van Jocelijne Design.

Op deze foto is te zien welke onderdeeltjes je nodig hebt om de zeemeermin te maken. Ik had nog een leuk zeester stansje liggen uit een andere set. Deze heb ik gebruikt om de zeemeermin mee te versieren.

Ik heb alle stukjes uitgestanst in echte zeemeermin kleuren. uiteraard ben je hier vrij in 😀 gebruik de kleuren die jij mooi vind. Om het haar mooi vol te laten lijken heb ik die stukjes 2 x uitgestanst voor elke kant 1.

Ik vind het mooi om mijn Patootie figuurtjes wat meer diepte te geven dit doe ik onder andere met een witte gelpen accentjes aanbrengen maar ook gebruik ik eigenlijk altijd Distress oxides om de randjes wat meer kleur te geven. Voor de zeemeermin heb ik alleen het gezichtje en het lijfje gedaan. De randjes met de tattered rose en voor de wangetjes worn lipstick.

Dan komt het leukste, het plakken en vorm geven van je eigen Patootie karakertje. Met een beetje schuiven of een handje in een andere positie heb je direct een heel ander gevoel. De wenkbrauwtjes iets hoger of lager geeft een compleet andere uitstraling aan het gezichtje. Speel hier lekker mee en creer keer op keer een andere lief of misschien wel beetje stoere Patootie.

En zo ziet ze er dan uit als het af is. Ik heb het kaartje voor deze keer vrij simpel gehouden. Ik heb met een fusetool een schudzakje gemaakt en gevuld met wat mooie glimmertjes. Om het zakje heen heb ik een mooi lijstje gemaakt. Zeemeermin erop met wat ujitgestanste waterspetters. Wat glimmers op je patootie en witte accentjes en af is die!

Ik hoop je weer van ideetjes te hebben voorzien en ben ontzettend benieuwd hoe jouw zeemeermin eruit gaat zien!

Liefs, Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *