Christmas in July

Hallo hallo, het is Ellen hier opnieuw. Weten jullie dat er nog maar 24 maandagen volgen alvorens het kerst is? Als het 1 juli is vraagt mijn man altijd wat we dit jaar gaan eten met kerst om mij te jennen. Wel, laten we dat nu eens omzetten in inspiratie en een “Christmas in July” kaartje maken.

Met de “Patooties” snijmal set kan je een schattig hertje maken; dat was natuurlijk perfect voor mijn kaartje. De mond en de oogjes van het hert haalde ik uit de  “Happy Smiles” snijmal set. Alle vormpjes werden gemaakt met flock en papier. Vervolgens sneed ik witte sneeuw uit en maakte ik een groene achtergrond. De wolken en de glitter sterretjes komen eveneens uit de “Happy Smiles” snijmal set. Op de foto’s zien jullie het eindresultaat; een kerstkaart!

Dat was het dan alweer.
Tot de volgende (en denk misschien al eens na over het feestmenu,… hihi)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *