Say cheeeese!

Hallo allemaal, vandaag ben ik er weer om een leuk interactief kaartje met jullie te delen. Ik heb deze leuke camera omgetoverd tot een ware kitty cam!

De camera is een stans van Lawn Fawn, die uit te breiden is met een interactief deel waardoor je een foto omhoog kan trekken. Het is echt perfect om deze te combineren met de Penny Kitty Cat stempels om er een leuke katten scène van te maken.

Ik heb de verschillende formaten katten pootjes uit de set over de hele camera gestempeld. Met (licht)bruine inkt op kraft papier geeft dat een heel subtiel patroon.

Het decoratieve patroon papiertje op de camera heeft allerlei vrolijke kleurtjes die ik over de hele camera terug heb laten komen. Ik vond dit ook echt kleuren die bij katten passen (waarom weet ik niet, maar het is zo!) dus alles bij elkaar heb je een geweldige katten camera.

Hopelijk heb ik jullie geïnspireerd met mijn kaartje en heb je nu ook zin om lekker zelf aan het knutselen te gaan. Veel plezier en maak er een geweldige week van!

Ohja, wil je de camera in actie zien? Bezoek dan de Jocelijne Design groep op Facebook.

Groeten,
Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *