Zin in een taartje?

Hallo allemaal! Hopelijk hebben jullie een goed begin van de week! Ik heb in ieder geval weer een leuk kaartje voor jullie gemaakt ter inspiratie.

Dit leuke varkentje is gemaakt met de ‘Bacon’ set en is trouwens ook heel goed te combineren met de Patooties set!
Met de ‘Party Smiles’ set heb ik een lekker taartje geknutseld!

Het stolpje heb ik uit vellum gestanst. Je kan er voor kiezen het taartje er achter te zetten maar dan zie je ‘m ook niet meer zo goed. Daarom heb ik ‘m er op geplakt. Echter heb ik Bacon een stukje erachter laten bungelen. Dat ziet er super schattig uit én de illusie van doorzichtigheid van de stolp komt meer tot zijn recht.

De achtergrond bestaat uit twee lagen. De basis laag is een patroon papiertje wat gestanst is met een gestippelde rechthoek. De tweede laag heb ik met een maatje kleiner gestanst uit aquarelpapier en heb hier een verloop geblend met Distress Oxide. Het zijn de kleuren ‘Evergreen Bough’ en ‘Speckled Egg’. Daarna heb ik met water gespetterd en met verdunde gouden verf om het wat extra’s te geven.

De tweede laag heb ik met dunne foam tape op de kaart geplakt, zo dat het een beetje diepte krijgt. Dit heb ik ook gedaan met de stolp en met Bacon. Klaar is je kaartje.

Hopelijk heb ik jullie geïnspireerd met mijn kaartje en heb je nu ook zin om lekker zelf aan het knutselen te gaan. Veel plezier en maak er een geweldige week van!

Groeten,
Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *