Bacon het Feestvarkentje

Hoi! Vandaag neem ik, Ellen, de blog weer even over.

Weten jullie wat ik zo leuk vind aan Jocelijne’s snijmallen? Het feit dat je ze door elkaar kan gebruiken. Zo maakte ik voor vandaag een leuk kaartje met verschillende sets zodat mr. bacon helemaal klaar is voor een feestje. 

Het idee in mijn hoofd was om één van de vele beestjes te combineren met een lekker koekje (Cookie Crunch snijmallen). Al snel werd dat figuurtje mr. Bacon (Bacon snijmallen). Een echt feestvarken heeft natuurlijk zijn uitstaling nodig met een feesthoed, toeter, muziek,… Deze attributen kan je terug vinden in de ‘Let’s Party‘ snijmallen set.  Ik vind die laatste set echt heel leuk om te combineren op alle figuurtjes. Naar mijn mening een must have. Als allerlaatste dropte ik nog een brilletje (Charlotte snijmal set) op het varkentje zijn neus.

Daarna plaatste ik het figuurtje op mijn kaartje en klaar was ie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *