Twiet twiet!

Hoi allemaal! Vandaag ben ik er weer om jullie te inspireren met een kaartje. Ik had de Patooties voor mijn neus en wilde heel erg graag een klein, bollig vogeltje maken. Na wat puzzelen en proberen, kwam ik op een schátje uit.

Het is een super simpel vogeltje om te maken en is leuk in allerlei kleuren! Hieronder een overzichtje hoe ik het vogeltje gemaakt heb.

Als je nog een beetje met inkt en een blending brush langs de randjes gaat, maak je ‘m helemaal af. Uiteraard kun je ook nog spelen met de stand van de vleugeltjes en ‘m dus ook laten zitten op een tak bijvoorbeeld!

Altijd leuk als het precies wordt zoals je het in je hoofd had! Ik ga nog zeker vaker dit vogeltje maken want ik vind ’t een schatje geworden.

Hopelijk heb ik jullie geïnspireerd met mijn kaartje en heb je nu ook zin om lekker zelf aan het knutselen te gaan. Veel plezier en maak er een geweldige week van!

Groeten,
Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *