It’s gonna be a bright, sunshiny day!

Wat boffen we dit weekend met het zonnetje! Niet dat Jocelijne er veel van meekrijgt tijdens de Knotsgekke Kaartendagen in Den Bosch, maar ik ga vandaag lekker met mijn snoet in de zon naar buiten. Appels plukken welteverstaan. Met 8 hieperdepieper kinderen. Want ja, we zijn nog steeds mijn dochters verjaardag aan het vieren, en vandaag is het kinderfeestje.

Het zonnetje uit de Happy Smiles set staat daarom vandaag centraal op mijn kaartje. Ik heb hem feestelijk gemaakt door mijn happy zonnetje het feesthoedje uit de Let’s Party set op te zetten, én hem een mooie grote rode glitterballon vast te laten houden uit de Party Smiles set.

De randjes van het zonnetje heb ik ietwat geaccentueerd met Distress Ink, zodat er diepte ontstaat en het gezichtje naar voren popt. Ook gebruikte ik Distress Ink om de zonnestralen op de achtergrond te maken.
Ik koos bewust voor glitterkarton voor de ballon en het feesthoedje, want waar de zon op schijnt, moet shinen!

Gaat er vandaag nog iemand naar Den Bosch om Jocelijne’s zonnetje te zijn? Alle in dit kaartje gebruikte sets liggen klaar om met je mee naar huis te gaan met een leuke beurskorting! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *