Muizen terrarium?!

Hallo iedereen! Vandaag mag ik, Peter, jullie weer inspireren met een nieuw kaartje. Deze keer heb ik ‘Penny Kitty Cat’ weer tevoorschijn gehaald. Ik ben meer een hondenmens maar ik blijf deze set zo schattig vinden!

De poezen hebben een muizen terrarium gemaakt! Misschien vinden jullie het een klein beetje een gekke idee voor op een kaart. Maar eerlijk gezegd hou ik daar wel van! Het hoeft niet altijd ‘realistisch’ of ‘serieus’ te zijn, hihi.

Ik heb de poezen weer een beetje anders proberen in te kleuren dan dat ik eerder heb gedaan. Dat vind ik ook één van de leuke dingen aan deze set.

Omdat ik de scène verder simpel wilde houden kon ik het witte achtergrondje ook wat kleiner houden. Hierdoor kon ik juist heel leuk een patroon papiertje er achter plakken. Door wat te spelen met foam tape en bijvoorbeeld de tekst weer uit het kader te laten vallen, creëer je alsnog een super leuke kaart!

Hopelijk heb ik jullie geïnspireerd met mijn kaartje en heb je nu ook zin om lekker zelf aan het knutselen te gaan. Veel plezier en maak er een geweldige week van!

Groeten,
Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *