Charlotte viert Halloween!

Vier jij Halloween? Ik, Ellen, vind het zo leuk om Halloween kaartjes te maken. Vooral als het schattig blijft! In deze post wil ik jullie dan ook laten zien dat je door gebruik van specifieke kleuren een Halloween kaartje kan maken zonder snijmallen voor het specifieke thema! 

Allereerst begon ik aan mijn achtergrond. Hiervoor sneed ik uit grijs glitter papier sterretjes en zwarte wolken (Happy Smiles snijmallen). Vervolgens begon ik aan mijn tafereeltje op de voorgrond.  Ik maakte een zwart mandje (Picknick Basket snijmallen) en een wit konijn (Charlotte snijmallen). Een Halloween kaart is niet compleet als er geen snoepjes aan te pas komen. Ik sneed dus als laatste stap ook snoepjes uit en gaf het konijn een feestelijk Halloween hoedje (Let’s Party Snijmallen). Je kan dus zien hoe de kleuren hier meteen een Halloween kaartje van maken. Ik vind het alvast te gek!

Vertel nu maar hieronder of jij Halloween gaat vieren dit jaar!?

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *