Bacon houdt van herfst!

Ok, niet alleen Bacon houdt van herfst, ik ook!!!
Ik houd van het herfstzonnetje, warmte maar niet te heet. De geuren in het bos, hoe het licht door het bladerdak schijnt. Stampen in de plassen. De avonden waar we de haard aan kunnen zetten en met een dekentje opgekruld op de bank een mok dampende thee naar binnen nippen. Kaarsjes. Stoofpotjes. Ik kan nog wel even zo doorgaan… maar most of all: DE KLEUREN!

Nu mijn lievelingsseizoen aangebroken is, en we de blaadjes zien veranderen, wilde ik heel graag een herfstthema kaartje maken. Ik vind roze altijd erg mooi combineren met een herfstpalet en dus werd Bacon de ster van deze kaart. Kijk hem eens in het bos bovenop een stapel bladeren zitten! Mét een prachtige tartan sjaal, speciaal voor Jocelijne, omdat ze zo dol is op alles wat Schots is.

De bladeren accentueerde ik met Distress Ink en het eikeltje kreeg een glossy shine. Ook de achtergrond maakte ik met Distress Ink en een stencil. Wat aquarel verf spetters maken het geheel af. Bacon zijn armpjes liet ik naar boven wijzen, zodat het lijkt alsof hij de blaadjes in de lucht gooit en viert dat het herfst is! Hoe vier jij de herfst? Ik hoor het graag!

Liefs,
Ilona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *