Ik hou van Oliver

Hoi, het is Ellen hier weer. Mijn post is een beetje later dan anders. Ik had een drukke week en kaartjes stonden even niet op de voorgrond. Vandaag heb ik wel een super leuke post. Mijn man en ik hebben namelijk een poesje in huis genomen (een kater met de naam Oliver). Voor deze speciale gebeurtenis moest ik wel een kaartje maken.

Oliver moest natuurlijk op de voorgrond staan. Ik gebruikte dus de Patooties snijmallen voor deze pluizenbol. Zoals je kan zien ziet de poes er iets anders uit dan op de werkbeschrijving. Ik veranderde de pootjes en ook het gezichtje. Je ziet dat ik hem vooral ook snorharen gaf. Het kaartje werd vervolledigd  met de lieve woorden ‘”I love mew” van de Penny Kittycat stempel set. 

Ik ben tevreden van mijn kaart het is een perfecte gelijkenis van onze nieuwe vriend in huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *