Charlotte gaat vliegeren

Hoi allemaal! Vandaag heb ik weer een leuk kaartje voor jullie. Charlotte is een middagje gaan vliegeren en wordt zomaar mee omhoog genomen door de grote vlieger. Gelukkig is ze niet bang!

Om dit kaartje te maken heb ik eerst de vlieger gemaakt zodat ik wist in welk kleuren thema ik zou gaan blijven. Je kunt de achtergrond met ‘normale’ licht blauwe wolken maken maar ik vond het juist leuk een kleurtje te kiezen!

De achtergrond heb ik geblend met een stencil en Distress Oxide. Daarna heb ik het nog met gouden metallic verf bespetterd. Zo wordt een redelijk simpele achtergrond alsnog super tof!

De kracht van het dit kaartje is de simpelheid, dus door een beetje te spelen met de elementen maak je het helemaal af. Zo heb ik de vlieger een beetje buiten het kader geplakt. Zo ziet het er heel dynamisch uit!

Hopelijk heb ik jullie geïnspireerd met mijn kaartje en heb je nu ook zin om lekker zelf aan het knutselen te gaan. Veel plezier en maak er een geweldige week van!

Groeten,
Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *