Christmas in July – Part 2

Hallo allemaal! Vandaag ben ik het, Ellen, die de blog weer even overneemt. 
Deze week wil ik jullie opnieuw meenemen naar kerst. In België regent het al dagen aan een stuk en al dat regenweer zorgt ervoor dat ik niet in de mood ben om zonnige kaartjes te maken…

Nadat ik het rendier vorige week maakte (klik hier om de blogpost te zien) had ik zin om nogmaals de Patooties set te gebruiken. Deze keer volgde ik de richtlijnen om die schattige beer te creëren. Ook hiervoor gebruikte ik flock net zoals bij het rendier. 

Voor het tafereel kleurde ik opnieuw een rechthoek met inkt. Ik gebruikte hiervoor inkt die reageert op water. Vervolgens sprenkelde ik er water, witte inkt en blauwe inkt over. Ik sneed ook terug wolkjes en sterretjes uit (van de Happy Smiles die set). De sneeuw en bergen op de achtergrond maken de kaart helemaal af. 

Alvorens ik er helemaal klaar mee was besloot ik nog snel even wat gekleurde klei sneeuwvlokjes kleven op het kaartje. In mijn ogen maakt helemaal ‘cute’; die beer tussen de sneeuwvlokjes… Wat mis ik de warme berenknuffels met dit koud regenweer!

Tot de volgende alweer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *