Paastakken

Pasen komt er aan! Dat betekent dat we weer los kunnen gaan met paas decoratie. Vandaag inspireer ik jullie met deze paas hangers. De hoofdjes van deze dieren zijn gemaakt met alleen de Patooties! Het staat zo vrolijk nu in huis!

Hoe ik ze maakte? Heel simpel! Ik pakte de werkbeschrijving van de Patooties erbij en zocht de juiste kleuren papier uit. Ik stanste elk onderdeel zo vaak uit dat ik genoeg had om 3 hoofdjes te maken. Het lijfje en de pootjes had ik deze keer niet nodig omdat ik de hangers juist wat klein wou houden.

Wanneer ik alle onderdelen in elkaar had geplakt plakte ik met tape een touwtje vast aan de achterkant van het hoofdje. En nu kan ik ze ophangen! Echt super simpel! Het is misschien ook wel leuk om met de kinderen te doen!

Ik ben benieuwd of jullie met pasen ook zo’n paastak in huis neerzetten? Ik wil er nog wel wat echte paaseitjes tussenhangen maar weet niet zeker of mijn pubers daar vanaf kunnen blijven haha!

Alvast een zalig pasen!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *