Cupcake Bunny

Hoi! Het is Ellen hier vandaag en zoals je ziet zal ik met jullie een verjaardagskaartje delen, vooral gemaakt met het konijntje “Charlotte” en “TeaParty” snijmal van Jocelijne Design.

Dit is nogmaals een post zonder fototutorial, maar ik beloof dat de volgende blogposten met tutorial zullen zijn. In ieder geval voor deze kaart gebruikte ik dus alweer eens flock voor het konijntje. In plaats van het lichaam te plaatsten, kleefde ik een cupcake tussen de pootjes. Ik vind het geweldig; het konijntje ziet er zo feestelijk uit met die chocolade cupcake! 

Ik vind het super fijn hoe je de Jocelijne producten met elkaar kan combineren. Combineer jij vaak verschillende snijmallen en stempels met elkaar? Laat ons het weten in de berichtjes hieronder of toon jullie kaartje op onze facebookgroep!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *