Katten toren!

Hoi allemaal, het is Peter hier. Ik heb weer een leuk inspiratie kaartje voor jullie gemaakt. Ik wilde graag eens maskeren met de ‘Penny Kitty Cat’ set en daardoor in één laag werken met de afbeeldingen. Het leek mij perfect om een torentje van katten te maken!

Omdat de afbeeldingen nu zo plat zijn, omdat ik geen gestanste afbeeldingen heb gebruikt, wilde ik de rest van het kaartje ook redelijk plat houden.

Ik wil er altijd wel een béétje diepte in verwerken, daarom heb ik de witte rechthoek en het witte bannertje beide met dunne foam tape opgeplakt. Hierdoor heeft het wel wat diepte maar is het nog steeds een platte kaart.

Het bannertje heb ik bestempeld met de kleine figuurtjes uit de set in een kleur die past op bij het achtergrond papiertje. Hierdoor wordt het één geheel.

Hopelijk heb ik jullie geïnspireerd met mijn kaartje en heb je nu ook zin om lekker zelf aan het knutselen te gaan. Veel plezier en maak er een geweldige week van!

Groeten,
Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *