Pingie op ski vakantie

Hoi allemaal! Ik ben het weer, Peter, met een nieuw kaartje voor jullie. Al eerder maakte ik kaartjes met Pingie de penguin, eentje waarbij hij een leuke strand vakantie had en daarna is hij ook lekker gaan kamperen.

Nou, Pingie was er nog helemaal niet klaar voor om naar huis te gaan dus heeft hij ook nog een ski vakantie geboekt!

Pingie is natuurlijk gemaakt met de Patooties set. Ook zijn winterse muts heb ik daar mee gemaakt! Ik heb de stans van het hoofd op een leuk patroon papiertje gebruikt en er vervolgens nog een stukje vanaf gestanst. Het flufje waarmee je het schaapje kan maken zit bovenop zijn muts en de onderdeeltjes waarmee je armpjes met handjes maakt heb ik gebruik voor flosjes aan de muts te hangen.
Ik heb een structuur pasta gebruikt om het er lekker fluffy uit te laten zien.

De ski’s kun je zelf maken door twee strookjes papier te snijden maar ik vond het tof als ze half rond waren op de uiteindes dus ik heb een stans uit de ‘Picknick basket’ gebruikt.

De kaart heb ik interactief gemaakt met de ‘Pull tab’ van Lawn Fawn, want hoe leuk is het om Pingie naar beneden te zien skiën?!

Hopelijk heb ik jullie geïnspireerd met mijn kaartje en heb je nu ook zin om lekker zelf aan het knutselen te gaan. Veel plezier en maak er een geweldige week van!

Ohja, wil je Pingie in actie zien op zijn skies? Bekijk dan mijn Instagram of bezoek de Jocelijne Design groep op Facebook.

Groeten,
Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *