Happy Haunting!

When witches go riding, and black cats dressed up cookies are seen,
the moon laughs and whispers, ’tis near Halloween!

Deze ’treats’ denken slim te zijn en zich te verkleden, zodat ze niet uitgedeeld worden aan hongerige kindertjes tijdens All Hallows Eve. En misschien werkt het ook nog eens! Want, in tegenstelling tot mijn vorige kaart met de cookie crunch set, heb ik na deze kaart níét zo’n zin om de voorraadkast te plunderen. Helemaal toen mijn man (grote knutsel no-no) de ‘druppeltjes’ van de groene icing vergeleek met snot.

De koekjes zijn al lekker buiten op pad. De achtergrond maakte ik met Distress Ink in de kleuren faded jeans, peacock feathers en squeezed lemonade. Net als een echte heks brouwde ik daarna wat kleurtjes met aquarel verf en spetterde ik er op los. Voor een mooi contrast maakte ik van zwart glitterpapier een kader en vond ik nog een boerderijhekje wat prima dienst doet als spooky fence.

En daarna kan je álle kanten op met de cookies! Accessorize away! Spit je kasten door, kijk wat bij het thema past, knip hier en daar een beetje bij om bijvoorbeeld een passend laken als spookje te maken en je kan de cookies iedere outfit geven die je maar wilt! Hoe gaan de jouwe verkleed?

Ghostly greetings,
Ilona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *