Hou vol

Vandaag een koeienkaart gemaakt met mijn lieve nieuwe BACON snijmal! De koeienletters maakte ik met het alfabet stans van CarlijnDesign. Zo tof! Deze kaart maakte ik speciaal voor onze vriend. Hij zit er een beetje doorheen. Hij heeft een (kalfs)boerderij en tijden op dit moment zijn zwaar. De politieke regels over stikstof, de lage prijs die boeren voor hun product ontvangen en de klap van corona waardoor horeca op zijn gat ligt. Ik zie een boeren gezin dat vreselijk met hart en ziel en heel veel zorg deze boerderij onderhoud. Zoveel liefde voor de dieren, de boerderij winkel en het product. Het doet mij verdriet om dit gevecht te zien. Eentje waarin als het niet verbeterd, de zomer er toch heel anders uit kan zien.Lieve lieve vrienden, hou nog even vol! Wij (ik en mijn gezin), proberen zoveel mogelijk bij de lokale boeren te halen. Producten zijn niet alleen puurder zonder rare toevoegingen maar ook nog lekkerder. En bovenal, verdient de boer zelf het geld in plaats van alles wat hij verliest in de verkoop aan de grote handelaren die er zelf 3 keer van over de kop gaan. Ik merk dat het eten veel beter verzadigd en veel meer smaak heeft. Ook bij jou zitten lokale boeren. Je vind ze via Findfarm! En ik wil eventueel ook wel helpen. Op zoek naar een lekker recept? Of meer vragen over boeren producten of goede locaties laat het mij weten! Ik help graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *