Maak zelf je Patroon

Hallo allemaal!! Het is Ellen hier. Ik ben zo blij dat ik vandaag eindelijk een kaartje kan tonen met de nieuwe stempels van Jocelijne!!

Zoals jullie kunnen zien op de bovenstaande afbeelding maakte ik zelf het patroon met de stempels “Penny Kitty Cat”. Het is niet zo heel moeilijk om zelf je patroon te stempelen. Je begint aan een hoek de gewenste stempels om te beurten te stempelen en werkt je weg zo naar de andere kant van je kaart. Als je vind dat er hier en daar een beetje meer ruimte is tussen de stempels of er is eens een kleine veeg; gebruik dan de spetter truck. Ik had bijvoorbeeld enkele veegjes op mijn kaart. Door de zwarte inkt over de achtergrond te spetteren valt dat helemaal niet meer op!

Het eindresultaat is een kaart die er nog meer zelfgemaakt uit ziet! Ideaal voor iemand die je heel graag ziet.
Tot zaterdag (ja, je leest het goed)!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *