Peek-a-boo poezen!

Hoi allemaal, hier is Peter weer voor een tweede keer deze week. Ik heb namelijk nog een heel tof kaartje om met jullie te delen. Ik heb natuurlijk wederom de nieuwe katten stempels gebruikt, want het zijn zo’n schatjes!

Afgelopen maandag had ik in mijn blog post al aangegeven hoe veelzijdig de katjes zijn, omdat je ze steeds op een andere manier kunt inkleuren.
Op dit kaartje heb ik dat in praktijk gebracht. Ik heb maar één van de poesjes gebruikt maar heb deze wel vier keer op een andere manier ingekleurd.

Ik heb er een hele symmetrische kaart van gemaakt. Maar doordat de vakjes op de achtergrond allemaal een andere kleur hebben (geïnspireerd uit de achtergrond) én ik de poesjes allemaal anders heb gekleurd is het een vrolijke kaart geworden.

Hopelijk heb ik jullie geïnspireerd met mijn kaartje en heb je nu ook zin om lekker zelf aan het knutselen te gaan. Veel plezier!

Groeten,
Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *