Knuffelvriendjes

Hoi allemaal! Vandaag heb ik leuke knuffel inspiratie voor jullie. Geen gewone knuffel, maar natuurlijk in de vorm van een kaartje!

Ik heb de ‘Hippity Hop’ en ‘Penny Kitty Cat’ sets gebruikt om ze om te toveren in leuke knuffeldieren.
Dit is helemaal niet moeilijk om te doen! Ik heb stiksels getekend over het midden van het hoofd en lijf en bij de poten heb ik een stiksel lijn getekend bij de hak. Bij het katje rechts boven heb ik ook een puntje gezet bij het been, alsof het daar vastgenaaid zit aan het lijfje.

De highlights die ik normaal teken met een witte gel pen heb ik nu getekend met een gekleurde fineliner die bij de kleur past waarin ik ze heb gekleurd. De highlights heb ik op een andere manier gedaan, namelijk kleine witte streepjes hier en daar.

Wat ik ook nog heb gedaan is gebruik gemaakt van een zwarte ‘parel’ verf stift. Deze maakt kleine zwarte druppeltjes die glanzend opdrogen. Zo lijken het net glazen of plastic oogjes zoals op een knuffelbeest.

De kaart heb ik verder simpel gehouden maar heb hier nog wel rekening gehouden dingen die bijdragen aan het knuffeldiertjes idee. Het geruite achtergrondje en de donkerblauwe kleur van het frame die doet denken aan spijkerstof dragen er heel erg aan bij!

Zo zie je maar dat je een beetje kunt experimenteren met het inkleuren van stempels. Laat je fantasie de vrije loop en verras jezelf!

Hopelijk heb ik jullie geïnspireerd met mijn kaartje en heb je nu ook zin om lekker zelf aan het knutselen te gaan. Veel plezier en maak er een geweldige week van!

Groeten,
Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *