Blog

Een nieuwe site!

Ik vond het tijd voor een nieuwe site! Een site waar je nog meer kan vinden dan je al kon. Een verzamel plaats van allemaal inspiratie en werkbeschrijvingen. Een plaats waar je geinspireerd raakt en zin krijgt om leuke dingen te maken. Kaartjes, borduren, bakken en nog veel meer. Op dit moment staat papier voorop om dat allemaal zo snel mogelijk online te krijgen. Daarna volgt het bakken en daarna ook borduren, haken en nog andere leuke tips en ideetjes. Zet de site in je favorieten en zorg dat je af en toe eens terug komt om te kijken. Tot snel!

Succes – 6002/1364 Nu beschikbaar!

Nieuw! Nu in de winkel. Mijn nieuwste diecuts. Het succes setje met de klavertjes. Wat zijn ze leuk! Nu even uitgestanst en de ene met stickels en de andere met glossy accents bewerkt. Nu drogen en straks verwerken op een leuk kaartje! Een Simpele, kleine maar ook zo handige set. Iedereen heeft wel even een succes ondersteuning nodig. Gebruik de klavertjes om iemand succes te wensen voor het examen, voor het afrijden van het rijbewijs of voor een andere belangrijke mijlpaal. Versier je kaart met hartjes en lieveheersbeestjes en succes gegarandeerd! Of wacht dacht je van een kaart voor st. patricksday? Met een leuke Leprechaun een regenboog en een grote pot met goud! Psstt, wist je dat de tekst mijn eigen handschrift is? Wie wens jij aankomende week een beetje geluk?

BubbleSweets

Het is iets over 9, uitgeteld op de bank aan het nagenieten van een top weekend. Ik ben moe maar voldaan. Super leuke mensen mogen leren kennen, mijn enthousiasme en energie mogen delen en giga tof samen gewerkt met Jillbeesz en familie. Dankbaar voor deze dagen en zo trots om nu te kunnen laten zien waarom. Samen met Jillbeesz hebben wij een nieuwe basisset uitstekers uitgebracht waar je fondant of marsepein mee kan uitsteken. Deze kan je vervolgens op cupcakes of taart decoreren. Met deze basisset kan je op dit moment 20+ karakters mee maken. Wat een gaaf avontuur en wat een enthousiaste reacties! We waren compleet door de voorraad heen en hebben zelfs extra nazendingen voor mensen die misgrepen. Zo onwijs blij! Bedankt allemaal!