Blog

Deze is van: download!

Personaliseer je eigen mini stofzuiger van Joy!Crafts (6200/0304) met een Jocelijntje.
Download de PDF, print uit, knip en schrijf je eigen naam erop.
Open voorzichtig het transparante dekseltje en plaats je favoriete plaatje.

— WIL JIJ MIJN VALENTIJN ZIJN? —

Valentijsdag komt er binnenkort aan, en wat is er nou leuker dan op Valentijnsdag een geheim kaartje te sturen en te ontvangen? Dan heb ik nu een super leuke uitdaging! Stuur 1 kaartje gemaakt met minimaal 1 Jocelijne Design product naar een (door mij aangewezen) valentijn en krijg ook een kaartje van een geheime verstuurder. Het leuke is, de persoon waar jij de kaart naar stuurt, is niet de persoon waar je een kaart van terug krijgt! Alles word gemixed en gematched zodat niemand ‘elkaar’ noch ‘zichzelf’ kan versturen. Tag al jouw vriendinnen om mee te doen. Hoe meer aanmeldingen hoe leuker!

❤️🧡💛💚💙💜
– – – Hoe gaat het in zijn werk ? – – –
❤️🧡💛💚💙💜

– Je stuurt een mail naar jocelijne@gmail.com met het onderstaande vragenlijstje. Deze kopieer je in de mail en vul je de antwoorden aan.
– 25 januari krijg je een reactie van mij terug met een geheim adres. Ik geef niet aan op welke naam, de ontvanger heet ‘Secret Valentine’
– Je maakt een kaart en verstuurd deze tussen 10 en 13 Februari. (Als je vanuit België naar Nederland of andersom stuurt, hou dan rekening met de verzend tijd en pas je hier een beetje op aan!)
– 14 Februari mag je het kaartje openen en plaats jij je ontvangen kaartje in de Jocelijne Design- Creatie & Inspiratie Groep.
– Eventueel: 16 Februari zoek je je kaartje op in de groep dat hij geplaatst is, en verhul jij jezelf zodat de ontvanger jou persoonlijk kan bedanken!

❤️🧡💛💚💙💜
– – – – – Wat zijn de regels? – – – – –
❤️🧡💛💚💙💜

Er is maar een echte regel die ik mee wil geven. Deel het verkregen of je eigen adres niet op internet. Foto’s van enveloppen met openbare adressen zal ik verwijderen van de groep. Verder ga ik er vanuit dat als jij je aanmeld jij ook echt een kaartje kan maken en versturen.

Afmelden kan alleen onder uiterlijke noodzaak maximaal tot 24 Januari, daarna is afmelden niet meer mogelijk en zal jou ontvanger geen kaartje ontvangen op Valentijnsdag.

Maak van jouw kaartje echt een kleine liefdevolle kaart en stop al je liefde en energie hierin. Vergeet niet minimaal 1 Jocelijne Design stansje te gebruiken.

❤️🧡💛💚💙💜
– – – – Het aanmeld formulier – – – –
❤️🧡💛💚💙💜
Kopieer deze lijst en stuur deze naar jocelijne@gmail.com . 25 Januari krijg je een mailtje terug met jou Secret Valentine en is je inschrijving bevestigd.

Je naam: (deze is alleen zichtbaar voor mij)
Straatnaam en huisnummer:
Postcode en woonplaats:
Je email adres:
Favoriete kleur(en):
Je favorite Jocelijne Design karakter/stans:

❤️🧡💛💚💙💜

Heb je vragen, kan je altijd even een reactie achterlaten. Meld je aan bij de Jocelijne Design- Creatie & Inspiratie Groep en wellicht vind je daar kleine sneakpeekjes van de Valentijns kaartjes die gemaakt gaan worden!

Heel erg veel plezier allemaal! Laten wij er een liefdevolle Valentijnsdag van maken!

Winactie!

——————————————-
–🌟– WIN –🌟– WIN –🌟– WIN –🌟–
——————————————–
2 toegangskaarten voor jou en jouw vriendin voor:
Knotsgekke Kaartendagen 6-8 februari ’20 Brabanthallen Den Bosch!!

Ik geef Vrijdag 7 Februari een Demo van mijn nieuwe en oude collecties bij Every lil’ Thing aan de kraam. Ik neem weer leuke kaartjes mee en inspireer je met leuke ideetjes. Stel vragen, kom samen op de foto of gewoon een praatje maken! Super gezellig!

Ik wil graag 2 kaartjes weg geven voor de Knots gekke kaart dagen voor 6 tot 8 februari. Het leukste is natuurlijk als je vrijdag komt om persoonlijk even langs te komen, maar dit hoeft niet.

——————————————–
—-🍀 —– Wat moet je doen? —–🍀—-
——————————————–

– Like Jocelijne Design op Facebook & Instagram
– Tag de vriendin die jij graag mee wilt nemen naar deze beurs en vertel waarom.
– Delen is lief!

Zondag 26 Januari maak ik de winnaar bekend.

~ 🍀 ~ ☘️ Heel veel succes allemaal! ☘️ ~ 🍀 ~